Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Bursa'da bugün hava sıcaklığı 6 derece olarak ölçülüyor. 

Parçalı bulutlu bir hava Bursalıları karşıladı. 

Sıcaklık yarın 8 derece olarak ölçülecek. Hava kapalı olacak. 

Çarşamba termometreler 9'u gösterirken perşembe günü 10 derecelik hava sıcaklığı ve yağmur bekleniyor. 

Bursalılar dikkat!

Önümüzdeki cuma, cumartesi ve pazar günleri Bursa'ya kar yağışı geri gelecek. 

Yapılan son hava tahminlerine göre kar yağışının özellikle cumartesi ve pazar günleri yoğun şekilde etkili olması öngörüldü. 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Antalya, Konya, Niğde, Karaman, Diyarbakır ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Ülkenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden, güneydoğu kesimler ile Akdeniz'de kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

ZİRAİ DON UYARISI: Zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği Marmara, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde hafif yer yer orta kuvvette zirai don olayı beklenmektedir. Zirai faaliyetle ve seracılıkla uğraşan üreticilerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte güney ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BURSA °C, 6°C

Parçalı bulutlu