Bursalılar, meteoroloji yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre bugün yer yer sağanak yağış geçişleri görülebilir. 

Hava parçalı ve çok bulutlu, güney kesimleri ile öğle saatlerinde il geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.

Sıcaklıksa 20 derece seviyesinde seyredecek. 

Sıcaklık Bursa'da yarın 19 derece olacak. Yağış yok. 

Cumartesi de Bursalıları yağmursuz bir gün bekliyor. Sıcaklık 21 derece dolaylarında hissedilecek. 

Pazar Bursa'da gökgürültülü sağanak yağış var. Sıcaklık rüzgarla 26 dereceye çıkacak. 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Bingöl, Muş, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Ege Bölgesi ile gece saatlerinden sonra Samsun, Ordu ve Tokat çevresinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Batı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, iç ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinden sonra Ege Bölgesi ile gece saatlerinden sonra Samsun, Ordu ve Tokat çevresinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (yıldırım, ani sel, kısa süreli kuvvetli rüzgar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Editör: Süper Kanal TV