Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre Bursa'da bugün hava sıcaklığı 17 derece olacak. Çok bulutlu bir havanın görüleceği Bursa'da yağış yok. 

Bursa'da yarın hava sıcaklığı 16 dereceye inecek. Yine çok bulutlu bir hava bekleniyor.

Bursa'nın yazdan kalma günleri önümüzdeki hafta da devam edecek.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre 31 Ekim Cumartesi günü, 31 Ekim Cumartesi günü, ülke genelinde hava sıcaklıklarında önemli değişiklik olmayacağı tahmin edilirken, Rize, Artvin, Tokat ve Sinop illeri için çok kuvvetli yağış bekleniyor. 

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre; ülke genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişik beklenmiyor. Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Sinop ve Tokat çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yüksekleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Meteroloji'nden fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

"Yağışların; Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ( Ani sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgarın kuzey yönlerden Marmara, Kuzey Ege ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli (30-60 km/saat), Marmara'da yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ( Çatı uçması, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Editör: Süper Kanal TV