-GEBZE-ORHANGAZİ-BURSA Otoyol İnşaat Yapım Çalışmaları Nedeniyle Bursa-Yalova Yolunda Bazı Kesimlerde Trafik Servis Yolundan Kontrollü Olarak Sağlanmaktadır.

-KARAYOLLARI 14. Bölge Müdürlüğü'nce, İnegöl-Bozöyük Ayrımı Domaniç Yolunda Sanat  Yapıları Ve Üst Yapı Çalışmaları Yapdığından Oylat Ayrımına Kadar 6750m.'LİK Kesiminde Trafik Servis Yolundan Sağlanmaktadır.

-KARAYOLLARI 14. Bölge Müdürlüğü Tarafından Bursa Uludağ Yolu Güzergahında Yapılmakta Olan Yol Genişletme Çalışmaları Nedeniyle Trafik Kontrollü Olarak Sağlanmaktadır.

-YILDIRIM İlçesi 7.Mercan Sokağın Bir Kesimi Bursa İmam Hatip Lisesi İnşaat Çalışması Nedeniyle Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatılacaktır.                                 

-GEMLİK İlçesi Balıkpazarı Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi Üzerinde Salkım Sokak İle Moda Sokak Kesişimi Arasında Buski Çalışması Nedeniye Mustafa Kemal Atatürk Caddesi Trafiğe Kapatılacak Olup, Trafik Akışı Gemlik İstikametine 1 Nolu Sokaktan, Kumla İstikametine Gidecek Araçlar İse 2 Nolu Caddeden Kumla Yoluna Gidebileceklerdir.

-OSMAGAZİ İlçesi Mehmet Akif Köprüsü Ve Çeltik Köprüsünde Fen İşler Dairesi Başkanlığğının Alt Yapı Çalışması Nedeni İle Trafik Akışı Alternatif Gzergahlardan Sağlanmaktadır.

-OSMANGAZİ İlçesi Ebuishak Mahallesi Haşimişcan Caddesi Ve Ali Ferruh Yücel Caddesi Üzerinde Bursagaz A.Ş.'NİN Çalışması Nedeni İle Şerit Daraltma Uygulanacaktır.

-GTS Global Telekominikasyon A.Ş. Tarafından Aşağıda Belirtilen Noktalarda 
  Fiber Optik Alt Yapı Çalışması Yapılacağından Şerit Daraltma  
  Uygulanmaktadır.

1-Nilüfer İlçesi Üçevler Mah. Nilüfer Cad. Çalı Kavşağı Bankalar Önü (NOKTASAL
    Çalışma) 8   Nolu Nokta,
2- Osmangazi İlçesi Ulu Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. Denizbank Uluyol Şb. Önü,                
    14  Nolu Nokta,
3-Osmangazi İlçesi Sakarya Mah. Celal Bayar Cad. 4 Nolu Nokta,
4-Osmangazi İlçesi Dikkaldırım Mah. Dikkaldırım Cad. İle Hastane Yokuşu Sok.
    Kesişimi 154  Nolu Nokta.

-BELEDİYEMİZCE Yapılan,  Ekli Listede Belirtilen  Bat-Çık, Tüp Geçit Ve Üst Geçitlerde Elektrik Bakım Ve Tamirat Çalışması Nedeni İle Şerit Daraltma Uygulanmaktadır.

-OSMANGAZİ İlçesi Doburca Mahallesi Doburca Köyü Yolu 3. Nilüfer Caddesi Üzerinde Buski Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılan  Alt Yapı Çalışması Nedeni İle Trafik Akışı Kntrollü Olarak Sağlanmaktadır.


Sürücülerimizin Kent İçi Hız Limitlerine Uymaları Ve Kontrollü Seyir Etmeleri, Çalışma Yapılan Güzergahlarda Dikkatli Ve Duyarlı Olunması, Trafik İşaret Ve İşaretçilerine Uymaları, Bilgi Levhaları İle Gösterilmiş Alternatif Güzergahları Tercih Etmeleri Gerekmektedir.

Editör: Süper Kanal TV