Gemlik Cius AVM’de meydana gelen olayda Sefa Furkan Ç. isimli asker kendini atarak intihar etti. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında avm'den atlayan askere, ilk müdahalesi burada yapıldı. 112 ekipleri tarafından Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesine kaldırılan Sefa Furkan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
58.mekanize birliğinde acemi birliğini yaptıktan sonra Gemlik Askeri Haraya dağıtımı çıktığı öğrenilen 22 yaşındaki Sefa Furkan Ç.’nin dağıtım  izninde olduğu belirtilirken, intiharının nedeni ile alakalı herhangi bir not bırakmadığı da öğrenildi. Acemi birliğini tamamlayan askerin mesai saati bitiminde Gemlik'teki yeni birliğine teslim olacağı öğrenildi.

   Askerin aslen Konyalı olduğu ve Antalya’da yaşadığı bilgisine de ulaşıldı. Hayatını kaybeden askerin cenazesi Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, intihar olayı ile alakalı da soruşturma başlatıldı. 
Editör: Süper Kanal TV