Bursa Belediye Başkanı Altepe'den skandal tweet

Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe bugün twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

Bursa Belediye Başkanı Altepe'den skandal tweet

BAŞKANIN SAHTE HESABI

Recep Altepe, ‘Bartu Çizmeci’ sahte kullancı adıyla atmak istediği övgü dolu tweeti, kendi hesabından attı. Altepe’nin paylaşımında, “Başkanım @recep_altepe Bu şehre ne kadar hizmeet ettiğini biz çok iyi biliyoruz. Gayretinizi de hizmetlerinizi de görüyoruz. Sağolun" yazdı.

Bursa Belediye Başkanı Altepe'den skandal tweet

TWEET'İ FARK EDİP SİLDİ

Başkan Recep Altepe, kendisini övdüğünü fark edip tweet'i sildi, hemen peşinden övgü sözlerini sahte hesap üzerinden paylaşması ise anlaşılamadı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, kendisine ait Twitter hesabından attığı mesaj dün sosyal medyada gündem olmuştu. Altepe, bu konuyla ilgili olarak yine kendisine ait Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, dün saat 18.21'de kendisine ait Twitter hesabından attığı tweet sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Altepe'nin hesabını yöneten kişi veya kişiler, Twitter'da hesapları karıştırınca, sahte mesaj atıldığı ortaya çıkmıştı. Bu konuyla ilgili olarak Recep Altepe, yine Twitter hesabını kullanarak bir açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

"Sosyal Medya yönetiminde danışmanlık aldığımız kuruluştan bir kişinin resmi hesabımdan yayınlamış olduğu mesaj bilgim dışında yapılmıştır. Yanlış anlaşılmalara ve spekülasyonlara sebep olan bu olaydan dolayi söz konusu kuruluş ile ilişiğimiz kesilmiştir."

Editör: Süper Kanal TV