Gaziantep'te 20 yaşındaki Habba Yeşim Horoz, otobanda pompalı tüfekle kafasından vurularak öldürülmüş halde bulundu. İdiaya göre; genç kızın cesedini teşhis eden babası cenazeyi almayı kabul etmedi. Babanın, eşinden ayrı yaşadığı ve kızının da kötü yola düştüğü gerekçesi ile cenazeyi almayı kabul etmediği öne sürüldü.
Habertürk'ten Yusuf Kılıç'ın haberine göre; Önceki gece (cuma) Gaziantep-Şanlıurfa Otobanı üzerindeki bir köprünün altında yerde hareketsiz şekilde bir kadının yattığını gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, 112 ekipleri yaptıkları incelemelerde kadının kafasından pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bu arada polis ekipleri, yaptıkları araştırmalarda üzerinden kimlik çıkmayan cesedin 20 yaşındaki Habba Yeşim Horoz'a ait olduğunu belirledi. Telefonla genç kızın babası Ş.H.'ye ulaşan polis, Adli Tıp Kurumu'na gelmesini istedi. Burada kızının cesedini teşhis eden baba, cenazeyi almak istemediğini belirtip diğer yakınlarına ulaşılmasını isteyerek Adli Tıp'tan ayrıldı.

Bunun üzerine ölen ceset morga konulurken, polis genç kızın diğer yakınlarına ulaşarak cenazeyi teslim etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Baba Ş.H.'nin bir süredir eşi ve çocuklarından ayrı yaşadığı, kızının da kötü yola düştüğü iddiasıyla cenazeyi almayı kabul etmediği öne sürüldü. Polis Habba Yeşim Horoz'u öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için araştırmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Habertürk / Yusuf Kılıç
Editör: Süper Kanal TV