MANİSA’da bir fabrika satış mağazası, Rusya’nın ambargosunu protesto etmek için ihraç edeceği tüm mobilya ürünlerini yarı fiyatına satışa sundu. Mağazanın vitrinine "Putin’e inat, Rusya’ya yapacağımız ihracatın hepsini geri çekiyoruz" pankartı asıldı.
Türkiye’nin Rusya’nın savaş uçağını düşürmesinin ardından yaşanan gelişmeler vatandaşa yaradı. Meyve ve sebzede fiyatlar düşerken, bazı sektörlerde de Rusya’ya gönderilecek mallar indirimli fiyatla satılmaya başladı. Manisa’da mobilya sektörü üzerine açılan bir fabrika satış mağazası da vatandaşları çekmek için ilginç bir yola başvurdu. Fabrika satış mağazasına asılan pankartta Rusya’ya ihraç edilecek malları geri çekme kararı aldıklarını yazarak müşteri çekilmeye çalışıldı. Pankartta "Putin’e inat, Rusya’ya yapacağımız ihracatın hepsini geri çekiyoruz. Tüm ihraç mallarımızı Manisa halkına yarı fiyatına sunuyoruz" ifadeleri yer aldı. 

Fabrika satış mağazasının sahibi Mesut Aldemir, mağazalarında mobilya, halı gibi ev ürünleri sattıklarını belirterek, "Rusya’nın bize uyguladığı ambargoya inat, biz de Rusya’ya yapacağımız bütün ihracatı geri çektik. Hepsini Manisa halkına yarı fiyatına 12 taksitle sunuyoruz. Bu şekilde biz de onlara ambargo koymuş olduk. Tüm ev ihtiyaçlarını hepsi satılacak. Mobilya eşyalarımız, yatak, battaniye, halı gibi ürünler yarı fiyatına satışa sunacağız. 2 milyon doların üzerinde ihracatımız vardı. Ancak hepsini geri çektik. Ankara, Kayseri, İzmir, İnegöl fabrikalarındaki tüm ürünleri buraya getirdik. Piyasadaki mobilya sektöründeki ürünlerin hepsi bizde yüzde 50 indirimle satışa sunuldu" dedi.

Mağazada, sehpadan salon takımına kadar pek çok mobilya 17 lira ile 3 bin 750 lira arasında değişen fiyatlarla satılmaya başlandı.