Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kurşun açıklamasında şunları söyledi. Bahçeşehir Koleji 27 yıldır ülkenin geleceği için çalışmakta, 140 okulla 12 binin üzerinde eğitim öğreticisi ile bu amaçla hizmet vermeye devam etmektedir. Bu büyük ve güçlü eğitim ordusunun bir ferdi olarak hali hazırda Tekirdağ, Bolu, İstanbul gibi illerimizde hizmet veren okullarımıza İnegöl Bahçeşehir Kolejini de devir almak suretiyle eklenmesinden büyük heyecan duyuyoruz. Değişen yönetim kadromuz ve genişleyen öğretmen kadrolarımızla büyük başarılara imza atma heyecanı ile çıktığımızda bu yolda, Bahçeşehir Kolejlerinin gücü ile kaliteli eğitimi öğrencilerimiz ile İnegöl’de buluşturmak için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.

Biz bu güçlü markanın çatısı altınca büyümeye devam eden biri olarak Pandemi döneminde eğitim yatırımlarına devam ediyoruz. Böyle bir dönemde eğitime dair yatırımlar daha da büyük anlam taşıyor ve bizi daha fazla heyecanlandırıyor. Dünyanın ekonomik olarak daraldığı bir dönemde biz, eğitim yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Eğitim yatırımları durmamalıdır. Eğitim yatırımları hangi koşullarda olursa olsun devam etmelidir. Her çocuk kaliteli eğitim hakkına sahiptir.

Türkiye eğitim ve öğretime devam eden bu kadar genç bir nüfusa rağmen salgın sürecine hızlı refleks verdi. Bu süreçte eğitimi dijitalleştirebilmek önemli bir vizyondur. Bahçeşehir Koleji 20 yıldır dijitalleşmeye yatırım yapan bir kurumdur. Bu yatırımlar yapay zeka tabanlı kişiye özgü eğitim modeli ile temellendirilen bir öğrenme ve öğretme platformu olan Metodbox ‘ta hayat buldu. Bahçeşehir Koleji olarak Dijital eğitim platformumuzda yapay zekayı kullandı. Yapay zekâ tabanlı uygulamalarımızda tam ve kalıcı öğrenme deneyimini güçlendirdi.

Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsü’nde, STEM+A Center ve STEM+A eğitim modeli uygulamaları için hazırlanan laboratuvarların yanı sıra açık ve kapalı spor alanları bulunuyor. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi kademelerinden oluşan kampüste 58 derslik bulunuyor.

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde anaokulundan itibaren sunduğu seçkin eğitim içeriği ve ayrıcalıklı eğitim ortamlarıyla öğrencilerini 21. yüzyılın dünyasında fark yaratacak bireyler olarak yetiştiriyor ve bizde bu vizyonun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.