Yıllardır ellerindeki taşlarla işgale meydan okuyan Filistinli gençler yeni bir silah keşfetti; İsrail İHA’larını avlayan kahraman uçurtmalar...

Siyonist işgale karşı Gazze'de gerçekleştirilen eylemlerde Filistinli gençler, uçurtmaları kullanarak İsrail İHA'larını etkisiz hale getiriyor.

SİYONİSTLER YANGINLARDAN ENDİŞELİ
Filistinli gençler uçurtmaları yalnızca Siyonist İsrail Rejimi'nin İHA'larını engelleme maksadıyla kullanmıyor. Bunun yanı sıra uçurtmaların etkin bir şekilde kullanımıyla Gazze sınırına yakın İsrail yerleşim bölgelerinde yangınlar çıkması da sağlanıyor.

Söz konusu duruma örnek olarak işgal rejiminde yayınlanan Yediot Ahranot gazetesinin haberine göre, Gazze sınırındaki ekinlerde meydana gelen yangını söndürmek için İsrailli itfaiye ekipleri yoğun çaba harcıyor.

İşgal rejimindeki istatistiklere göre Filistinli gençlerin uçurdukları uçurmalar Siyonist yerleşimcilere ait binlerce dönümlük ekinin telef olmasına yol açarken, işgal güçlerinin çözüm üretememesi nedeniyle işgal askerleri kadar Siyonist yerleşimciler de büyük endişe duyuyor.

Editör: Süper Kanal TV