Bir yandan birbirinden farklı ve eğlenceli platformlarda heyecan dolu dakikalar yaşayan vatandaşlar diğer yandan sucuk ekmek yiyerek kar üzerinde kışın keyfini çıkardı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Uludağ Kış Şenliği’, bu sene de renkli görüntülere sahne oldu. Bir yandan birbirinden farklı ve eğlenceli platformlarda heyecan dolu dakikalar yaşayan vatandaşlar diğer yandan sucuk ekmek yiyerek kar üzerinde kışın keyfini çıkardı.

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ‘Kış Şenliği’, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da eğlenceli görüntülere imza attı. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı koordinasyonuyla gerçekleştirilen ‘Uludağ Kış Şenliği’, birbirinden güzel aktivitelerle katılımcılara eğlenceli bir hafta sonu yaşattı. Teleferik Kurbağakaya İstasyonu meydanında yapılan ve yüzlerce kişinin aileleriyle birlikte katıldığı program, nefes kesen gösterilere de sahne oldu. Şenliğe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, şişme ve plastik kızak, şişme oyun parkuru, Eskimo evi yapımı, çeşitli takım oyunları, fotoğraf sergisi ve müzik performansı gibi birbirinden farklı aktivitelerden ücretsiz faydalandı. Eskimo evlerinin yapımında katılımcılara Dağcılık Federasyonu Bursa İl Temsilciliği’nin profesyonel dağcıları yardımcı oldu.

Şenlik bünyesinde gerçekleştirilen aktiviteler; sabah saat 10:00’da başlayıp, akşam saat 18:00’de sona erdi.

Şenliğe katılanlardan bazıları, hayatlarında ilk defa teleferiğe binmenin ve Uludağ’a çıkmanın heyecanını yaşarken, kendilerine bu imkanları sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ettiler.

Diğer yandan yapılan açıklamada, etkinlik için bilet alan vatandaşların biletlerini 28 Şubat tarihine kadar kullanabilecekleri ve Uludağ’a çıkıp sucuk ekmek keyfi yaşayabilecekleri belirtildi. Açıklamada detaylı bilgilerin www.uludagkissenligi.com adresinden alınabileceği vurgulandı.
Editör: Süper Kanal TV