AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, her kesimden halk ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çeşitli vesilelerle temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bursa Muşlular Derneği yönetimini ağırlayan Başkan Salman, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Salman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan erken seçim tarihine değinerek, 24 Haziran 2018 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Salman, partilerinin Türkiye’nin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda önemli bir dönemeç olan başkanlık seçimi için tüm teşkilatları ile hazır olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Bursa, inanıyorum ki her zaman olduğu gibi daha güçlü bir Türkiye hedefimizin lokomotifi olacaktır. Bu bilinçle çok çalışıyoruz, çok çalışacağız. Göreve geldiğimiz ilk günden beri yaptığımız gibi şehrimizin her noktasında her kesimden halkımızla buluşarak, çalışmalarımızı, hedeflerimizi anlatacağız. Bizler AK Parti Bursa teşkilatları olarak hazırız ve üzerimize düşen, yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. İnanıyorum ki Bursa Halkımız da her zaman olduğu gibi desteğini bizlerden esirgemeyecek ve hep birlikte bu önemli virajı Türkiye’nin çıkarına olacak şekilde geçeceğiz.