AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, gerçekleştirdiği basın açıklaması ile 27. Dönem Milletvekili adaylarını açıkladı. 303 AK Parti ve Türkiye sevdalısının rekor başvurusu ile gerçekleşen aday adaylık sürecinin hemen ardından genel merkez ve teşkilatlar nezdinde yapılan detaylı istişareler sonucun AK Parti’yi 24 Haziran’da gerçekleşecek olan tarihi seçimlere taşıyacak aday listesi belirlendi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, sözlerine partilerine ve davalarına büyük teveccüh gösteren aday adaylarına teşekkür ederek başladı. Başkan Salman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Birbirinden değerli aday adaylarımızın teveccühleri bizleri sevindirdi. Partimize, davamız ve Türkiye’nin önüne koyduğumuz büyük hedeflere karşı olan bu inanç ve halkımızın desteği İnşallah daha güçlü bir Türkiye hedefimize giden yolda tüm kapıları aralayacaktır. Bizler hep birlikte çok çalışacağız ve her zaman olduğu gibi çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına Bursamızın her köşesinde kucaklaşacak, hedeflerimizi anlatacağız. Şimdi her zaman olduğu gibi çok çalışma vakti. Bursa teşkilatları olarak bu kutlu yolda üzerimize düşeni yerine getireceğiz.”

Öte yandan AK Parti Milletvekili Aday listesi şu isimlerden oluştu:

1.Bölge:

1 - Hakan ÇAVUŞOĞLU

2 - Mustafa ESGİN

3 - Refik ÖZEN

4 - Emine Yavuz GÖZGEÇ

5 - Ahmet KILIÇ

6 - Gülten KAPICIOĞLU

7 - Saadettin CANGÜL

8 - Arif ÇELENK

9 - Muhammed ERDOĞAN

10 - Arif Bekir DANGAÇ

2. Bölge

1 - Efkan ALA

2 - Osman MESTEN

3 - Vildan Yılmaz GÜREL

4 - Zafer IŞIK

5 - Muhammed Müfit AYDIN

6 - Atilla ÖDÜNÇ

7 - Ahmet YELİS

8 - Selda MERİÇ

9 - Burcu YARAN

10 - İsmail ÖZKAN