Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (4 Mart 2018 Pazar)

Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde 18 dereceye kadar yükseliyor ancak yağış etkili oluyor.

Pazar gününe yağışla başlayan Bursa'da gün içerisinde yer yer kuvvetli sağanak yağışlar etkisini sürdürmeye devam edecek.

Hafta başından itibaren Perşembe gününe dek Bursa sağanak yağışlı bir havanın etkisi altına giriyor.

Hava sıcaklığını fazla düşürmeyen yağış, yarın da etkisini bazı bölgelerde sağanak şeklinde sürdürecek. Bursa'da yarın hava sıcaklığı 17 derece olarak ölçülecek.

Salı günü de hava sıcaklığı 19 derece olarak ölçülürken, Çarşamba günü hava 22 dereceye kadar yükseliyor ve yer yer etkili olan sağanak yağışlar etkisini giderek kaybedecek.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu gece saatlerinde başlayacağı tahmin edilen sağanak ve gök gürültülü sağanağın yarın gün içinde yer yer kuvvetli olacağı öngörüldü.

Bursa, İstanbul Kocaeli'nde de yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak beklenirken yağışların Yalova'da da yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli olacağı ifade edildi. Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.