Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanvekili Fahrettin Uludağ ve ilçe teşkilat mensupları ile birlikte ilk olarak Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgay Durmuş ve yönetimini ziyaret eden Efkan Ala, Oda Yöneticilerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Efkan Ala, “Meslek Örgütleri ve STK’lar da birer kamu görevi icra ediyor. Bizler iktidar olarak, sizler de STK’lar olarak üretmeye ve kalkınmaya katkı sunuyorsunuz. Elbirliği ile daha güçlü Türkiye için çabalamaya devam etmeliyiz” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ala, ilçe cadde ve sokaklarında vatandaşlarla da bir araya geldi. Programının devamında Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştiren Ala, ardından Gedelek Mahallesi’nde düzenlenen İftar Yemeğine katıldı.

Burada konuşan Ala, şunları söyledi, “Özellikle tarımsal kalkınma için birçok çalışmayı AK Parti iktidarı zamanında hayata geçirdik. Tarım desteklemelerimiz, ürün desteklemelerimiz ile üreticimizin her zaman yanında olduk. Yeni dönemde de tarıma desteğimizi artırarak devam ettireceğiz.”

Efkan Ala günün sonunda, Muhtarlar, Hemşeri Dernekleri, Kanaat Önderleri ve Spor Kulüpleri ile beraber Sahur programına katıldı.

Editör: Süper Kanal TV