Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 21 Ocak Pazar günü Bursa’da olacak. AK Parti İl Kadın Kolları kongresinde bir konuşma yapacak olan Cumhurbaşkanı’nın daha önce de bir mitingle Bursalılara hitap etmesi bekleniyor. Suriye’nin kuzeyinde sıcak gelişmelerin yaşandığı bu günlerde Bursa’dan verilecek mesajlar ayrı bir önem taşırken, Cumhurbaşkanı’nın pazar günkü programı dün yapılan toplantı sonrasında netleşti.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı’nın Bursa programının detaylarını aktardı.

AK Parti’de seferberlik: FSM hastane alanındaki ilk miting!

Seferberlik… Geride bıraktığımız hafta sonu başladı. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu başkanlığında, başta AK Parti’nin il yönetim kurulu olmak üzere ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla toplantılar yapıldı.

Toplantılara Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı.

Üstelik…

Dobruca’daki Büyükşehir tesislerinde yapılan toplantıların tek gündem maddesi vardı. O da, 21 Ocak Pazar günü AK Parti İl Kadın Kolları kongresi için Bursa’ya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılacak karşılama ve ağırlanmasıydı.

Ortaya çıkan taslak program, Ankara’dan gelen Koruma ekibinin yaptığı incelemelerden sonra önceki gece kesinleşti ve saat de belli oldu.

İlk olarak da… 

Nilüfer’de kongrenin yapılacağı Tofaş Spor Salonu’nun dışında Bursalılara hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşacağı alan için son karar verildi.

Yazının tamamı için tıklayın...

 

Editör: Süper Kanal TV