Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (17 Ocak 2018 Çarşamba)

Meteoroloji yetkilileri uyardı! Bursa'da bugün fırtına var!

Sıcaklık en yüksek 13 derece ölçülmekte. Hava çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve batı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (60-80 km/saat), gece saatlerinden sonra kuzeybatı yönlerden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması şart. Bursa'da deniz otobüsü seferleri de iptal edildi!

Yarın hava iyice soğuyacak. Karla karışık yağmur ve özellikle kentin yüksek kesimlerinde yer yer kar yağışı görülecek. Sıcaklık en yüksek 4 derece olacak. 

Bursa'da cuma günü için 7 derecelik sıcaklık tahmini yapıldı. Ancak gece sıcaklığın eksi 4 dereceye kadar ineceği ifade edildi. Sert düşecek sıcaklık yine kentin yüksek kesimlerinde kar yağışına dönebilir. Ayaza karşı tedbirli olmakta fayda var.

Hafta sonu Bursa'da sıcaklıklar tekrar yükselişe geçecek.  Cumartesi 11, pazarsa 13 derecelik hava sıcaklığı öngörüldü. Her iki gün de yağış beklenmemekte.

ULUDAĞ'DA SON DURUM
Kış turizminin gözdesi beyaz cennet olarak adlandırılan Uludağ'da bugün ve yarın kar yağışı etkisini sürdürecek. Zirvede kar kalınlığı son olarak 103 cm ölçüldü.
Editör: Süper Kanal TV