Bursa'da bugün hava sıcaklığı dün ile aynı derecede seyrediyor. Gün içerisinde termometrelerin en yüksek 29 dereceyi göstereceği Bursa'da bol güneşli bir gün olacak.

Bursalılar öğle saatlerinde ise yanacak.

Sıcaklıkların kendini göstermeye başlamasıyla birlikte bugün saat 12.00-15.00 arasında hava sıcaklığı 30 derece olarak hissedilecek.

Sıcaklığın gün boyunca 25 derecenin üzerinde seyredeceğini bildiren Meteorolojiden alınan bilgilere göre Bursa'da yarın ise hava sıcaklığı 2 derece düşerek, 27 dereceye gerileyecek.

Bursa'da bugün ve yarın az ve parçalı bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. Rüzgar hızı ise 6-8 km/sa'ya kadar düşüyor.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu bugün şöyle. 

Öğle saatlerinden sonra Denizli çevreleri, Bolu, Aydın, Muğla ve Manisa'nın doğusu, Antalya'nın iç ve batısı, Karabük, Uşak ve Afyon'un güney kesimleri ile Kütahya ve Burdur'un batı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. 
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 27 
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 27 
İzmir: Az bulutlu zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu 29 
Adana: Parçalı ve az bulutlu 29 
Antalya: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç ve batı kesimleri hafif ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 30 
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 19 
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 20 
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 20 
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 27 

Editör: Süper Kanal TV