Bursa'ya yaz erken geldi! 

Bugün hava az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu görülecek. Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın en yüksek 27 derece ölçüleceğini duyurdu. 

Hava yarın da az bulutlu.Termometreler 28 dereceyi gösterecek. 

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre perşembe günü sıcaklık 29 dereyece çıkacak ve sıcaklık rekoru kırılacak! Geçmişte aynı tarihte ölçülen en yüksek hava sıcaklığı 27,2 derece olarak kayıtlara geçmişti.

Bursa'da önümüzdeki cuma ve cumartesi günleriyse 27 derecelik sıcaklık tahmini yapıldı. 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla'nın ve Antalya'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzeyi ile gece saatlerinde Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Marmara'nın batısı ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.