ursa'da bugün sıcaklık en yüksek 15 derece ölçülüyor.,

Hava az bulutlu, açık; bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.


Bu sabah etkili olan sisten bir kare.

Sıcaklık yarın 13 derece olacak. Parçalı bulutlu bir hava Bursalıları karşılayacak. 

Cuma yağmurla sıcaklık 12 derece ölçülecek. 

Bursalılar hafta sonunaysa dikkat! 

Sıcaklık sert düşecek. 

Cumartesi ölçülecek en yüksek hava sıcaklığı 4 derece olacak. Meteoroloji yetkilileri kentte kar yağışı beklendiğini bildirdi. 

Pazar daha da soğuk olacak. Gece sıcaklık eksi iki dereceye kadar gerileyecek. Ölçülecek en yüksek sıcaklıksa iki derece olarak öngörüldü. 

Öte yandan kış turizminin gözdesi beyaz cennet Uludağ'da kar kalınlığı son olarak 167 cm ölçüldü. Zirvede cuma, cumartesi, pazar kar yağışı var.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Gaziantep ve Kilis ile Antalya ve Muğla çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında Doğu Anadolu'da önemli bir değişiklik olmayacağı, diğer yerlerde 2 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Editör: Süper Kanal TV