Bursa'da sıcak geçen bahar havasına kısa bir mola geliyor.  Sıcaklık bugün en yüksek 21 derece dolaylarında seyrederken hava parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve puslu, öğleden sonra doğusu çok bulutlu olacak. Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın yarın parçalı bulutlu bir havada 20 derece olacağını bildirdi. Cuma günü ise termometreler 15 dereceye gerileyecek. Sağanak yağış da Bursa'da etkisini gösterecek. Yağışlı hava cumadan sonra etkisini yitirecek. Cumartesi bulutlar dağılmaya başlayacak hava sıcaklığı 17 derece ölçülecek. Pazarsa Bursa'da sıcaklık 22 derece olacak. Açık bir gökyüzü Bursalıları karşılayacak

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Bütün bölgelerin az bulutlu ve açık, öğleden sonra Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Eskişehir, Kütahya ve Çankırı çevrelerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzey ve doğusu ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra güneydoğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Editör: Süper Kanal TV