Bursa'ya kar geri geliyor!

Bugün sıcaklık en yüksek 6 derece dolaylarında ölçülüyor. Meteorolojiden yoğun kar yağışı uyarısı geldi! Bursa'da hava parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu, öğle saatlerinden sonra kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmurlu yüksekleri yoğun kar yağışlı olacak. 

Özellikle Harmancık, Büyükorhan, Orhaneli, Keles, Kestel, İnegöl ve Yenişehir'de kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

Marmara için fırtına uyarısı da var!

Meteorolojiden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Öğle saatlerinden itibaren Ege ve Marmara bölgeleri ile zamanla Batı Karadeniz'de kuzey yönlerden fırtına (60-80 km/saat); İstanbul'un kuzey kesimlerinde zaman zaman kuvvetli fırtına (90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Yarın sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, kar yağışı veya kar örtüsü olan bölgelerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Öte yandan yarın yine bilhassa kentin yükseklerinde hafif kar yağışı öngörüldü. Sıcaklık en yüksek 3 derece olacak. Gece saatlerinde termometreler eksi iki dereceye kadar inecek. 

Bursa'da perşembeden itibarense yağış yok. Sıcaklıklar artmaya başlayacak. 

Perşembe 8, cuma 10, cumartesi 11 derecelik hava sıcaklıkları bekleniyor. 

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu ile Tekirdağ ve Kırklareli'nin doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağmur ve sağanak, zamanla Trakya ile güney ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde beklenen yağışların öğle saatlerinden sonra Bilecik, Balıkesir'in doğusu ile Sakarya, Bursa illerinin yükseklerinde kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey yönlerden zaman zaman kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Editör: Süper Kanal TV