Bursa'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pusla sis etkisini gösterdi. 

Sıcaklık bugün en yüksek 19 derece ölçülüyor. 

Meteorolojinin aktardığı bilgiye göre yarın sıcaklık 15 derece olacak. Çarşamba ve perşembe Bursalıları 10 derecelik sıcaklık karşılayacak. 

Yapılan uyarıya göre cuma sıcaklık bugüne göre 10 derece birden düşerek 9 dereceye kadar inecek. 

Perşembe ve cuma yer yer yağış beklendiğini hatırlatmakta da fayda var. 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Sinop çevreleri ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli ile öğleden sonra Sakarya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; öğleden sonra bölgenin kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Editör: Süper Kanal TV