Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 19 derece dolaylarında seyrediyor. Hava parçalı ve çok bulutlu, yer yer sisle pus da etkili oldu. 

Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın yarın ve cumartesi 18 derece ölçüleceğini pazarsa Bursalıları 19 derecelik havanın karşılayacağını bildirdi.

Yeni haftada yağmur kente geri gelecek. 

Bursa'da önümüzdeki perşembe yağmur geçişleri görülecek. Cuma ise yağış şiddetini artırarak sağanak şeklinde etkili olacak. 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Zonguldak, Düzce, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri ile Çanakkale'nin doğu, Kırklareli ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli ve Tekirdağ çevreleri ile Çanakkale'nin doğu, Kırklareli ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinin hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Editör: Süper Kanal TV