Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir'in aday tanıtım toplantısı ve seçim ofisinin açılış törenine katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği seçim ofisi açılışına Mustafa Bozbey'in yanı sıra CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İYİ Parti İnegöl İlçe yönetimi,  CHP İnegöl  İlçe yönetim ile partililer katıldı. Geniş katılımla yapılan açılışın ardından konuşan Mustafa Bozbey, İnegöl'de kendisine gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu dile getirdi. "Çok iyi karşılandık" diyen Bozbey şöyle devam etti:  "Seçim sonrasında Hakan kardeşimle el ele vererek İnegöl'ü de gülümseteceğiz. İnegöl'ün sorunlarına, muhatapları ile neşter vuracağız. Biz İnegöl'ü çok sevdik. İnegöl'ü marka kent yapacağız."

Açılışın ardından İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir'in aday tanıtım toplantısına geçen Bozbey, burada da büyük coşku ile karşılandı. Toplantıya, Mustafa Bozbey'in yanı sıra CHP Bursa Milletvekilleri Yüksel Özkan, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır da katıldı. Nilüfer Halk Dansları Topluluğu'nun yaptığı gösteri salondaki coşkuyu artırdı.

"İNEGÖL BİZİ SEVDİ, BİZ DE İNEGÖL'Ü SEVDİK"

Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, "İnegöl bizi sevdi, biz de İnegöl'ü sevdik. İnşallah güzel bir aşk doğacak. İnegöl, 300 bin nüfusa dayanmış ama sorunları olan bir kent. Sorunlarına derman olacak yönetici gerek. 31 Mart sonrasında Hakan kardeşimle bütün sorunlara çare bulmak için çalışacağız. Fuar alanı yapacağız.

Tarımla ilgili önemli projelerimiz var. Biz tarım alanında kooperatifçiliği ve tarımsal kalkınmayı destekleyerek, depolama ve paketleme sorununu çözeceğiz. Sorunların çözümü için iyi bir şef lazım, mevcut şef yapamamış" diye konuştu.  

"2008 YILINDA İNEGÖL'E TREN GETİRECEĞİZ DEDİLER"

Mustafa Bozbey İnegöl halkına verilen sözlerin tutulmadığına da dikkat çekti. Bu konuda çarpıcı bir örnek veren Bozbey, "Size 2008 yılında ne dediler? 'Tren getireceğiz' dediler. Ben geldim, rayları arıyorum, bulamadım. Aradan geçmiş 11 sene. Hiç olmazsa insan 100 metre yapar da raya takılır gelenin ayakları. Bizim, bölgede banliyö treni düşüncemiz var. İnegöl önemli bir sanayi alanı. Bunları ileri de daha net paylaşacağız" şeklinde konuştu.

"BİZ SÖYLEDİKÇE ONLAR YAPIYOR"

Seçim çalışmaları sırasında bir çok konuda halka verdiği sözlerin şimdiden uygulanmaya başlandığını söyleyen Mustafa Bozbey şöyle devam etti: "Bursa Kent Hali'ne gittik. 'Giriş ücretleri bedava olacak' dedik, sonra girişleri yüzde 80 indirdiler. 'Su Bursa'nın hakkıdır' dedim. 'İndirim yaptık' dediler. Bugün baktım ki bindirim olmuş. 'Ulaşım kentlinin hakkıdır' dedim, 'İndirim yapacağız' diyorlar, daha bekliyoruz. Biz söyledikçe onlar yapıyor. Şimdiden hizmetleri yapmaya başladık."

HAKAN ÖZDEMİR:KAZANAN BURSA VE İNEGÖL OLACAK

Tanıtım toplantısında projelerini açıklayan İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir de, "31 Mart'ta kazanacağımız zaferden sonra yapacağım hizmetler sonucu sizlerin hayır dualarını almak istiyorum. Bursa'da Mustafa Bozbey, İnegöl'de de Hakan kardeşiniz olarak bu yarıştan galip çıkacağız. Esas kazanan Bursa ve İnegöl olacak" dedi.  

Toplantıda konuşan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, CHP Bursa Milletvekilleri Yüksel Özkan, Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu da söz alarak, İnegöl halkından Bozbey ve Özdemir'e destek istedi.

Mustafa Bozbey İnegöl'de, Alevi Kültür Derneği İnegöl Şubesi'ni de ziyaret ederek, sorun ve önerileri dinledi.