Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ile CHP Bursa Milletvekili ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, Niğdelilerle biraraya geldi. Dernek binasında gerçekleştirilen programa, il dernek ve federasyonlarının yöneticileri, BESOB’a bağlı oda başkan ve yöneticileri ile meclis üye adayları ve davetliler katıldı.

BOZBEY: SANDIKTA OYUNUZU EHİLDEN YANA KULLANIN

Burada dernek başkanı Necip Daş’ın açılış ve teşekkür konuşmasının ardından söz alan Mustafa Bozbey, “Önümüzde bir seçim var. Bir hafta sonra hepimiz bir karar vereceğiz. Bu kararı verirken önce mahallemizi, ilçemizi, şehrimizi düşünmemiz gerekiyor. Yani yerel bir seçime gidiyoruz. Onun için bu seçime giderken yerelde nelerin yaşandığını, ne gibi olumsuzluklar olduğunu, bu olumsuzlukların nasıl düzeltileceğini konuşmamız gerekiyor. Bursa’da havamız kirli, trafik ve ulaşım problemi var. Kentsel dönüşüm sorunlu. Biz bunları tartışmamız gerekirken bambaşka şeyleri konuşuyoruz.İşsizlik var, ekonomik sorunlar var. Üst üste koyduğumuzda bir çok problemimiz var. Bizim bu sorunları ele alacak, çözüm üretecek bir yönetim anlayışına ihtiyacımız var. Bunları tartışmamız gerekiyor. Şu anda belediye başkanını seçtiğinizde Cumhurbaşkanı ya da bakanlar, milletvekilleri değişmiyor. Öncelikle ne yapacağımızı bilmemiz gerekiyor. Bizim bu aşamada yaşadığımız şehirdeki problemlere çözüm üretecek, bu konuda bilgi birikimi olan, ehil, yaptıkları örnek gösterilebilecek bir yönetim anlayışına ihtiyacımız var”dedi.

AYDIN: BU SEÇİM ŞEHRİMİZİN GELECEĞİ İÇİN…

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ise, şunları söyledi:

“Bu seçime giderken nasıl bir Osmangazi’de, nasıl bir Bursa’da mutlu oluruz?Soru ve bilinciyle sandığa gitmeliyiz. Bursamızıjn bir çok problemi ve bu sorunların çözümü için önümüzde bir fırsat var; sarı kart gösterme fırsatı, daha sonra da genel seçimlerde kırmızı kart. Bu seçimde gösterilecek bir sarı kart, gelecek nesillerimiz için olacak. Bunu çoluk, çocuk, torunlarımızın geleceği için yapmalısınız. Bu bir yerel seçim, oyunlara gelmemek gerekiyor. Oyunlara gelindiğinde dışarıdan birileri mutlu oluyor, amaçlarına ulaşmış oluyorlar. Bunun bilinciyle siyasetin bir hizmet aracı olduğunu unutmadan, hizmet edeni,işini iyi yapanı seçin. Hizmet etmeyeni, milleti ayrıştıranı seçmeyin. Bu şehrimizin geleceğini etkileyecek bir seçimdir. İnanıyorum ki şehrine sahip çıkan Bursa Halkı en doğru seçimi yapacaktır.”

Editör: Süper Kanal TV